Hvad kan Fysio Flow modvirke:

  • Føler du dig begrænset og stiv i kroppen, når du bevæger dig?

  • Oplever du ofte smerter og/eller stivhed i ryg, nakke, skuldre, bækken m.m.

  • Oplever du, at du ikke kan bevæge dig og/eller træne optimalt og nå ud i leddenes og musklernes fulde bevægelser?

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af ovenstående sætninger, så læs videre her!

Hvorfor lave Fysio Flow? 

Fysio Flow er en træningsmetode, hvor du aktivt træner kroppens bindevæv, også kaldet fascier, med det formål at øge smidigheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Inaktivitet, aldring og stress får fascierne til at trække sig sammen, så de bliver korte, stramme og stive. Væskeflowet i fascien nedsættes, og glidet mellem fladerne ændres. Det giver en oplevelse af at være stiv og stram og kan være skyld i smerter forskellige steder i kroppen.

Muskler, sener og fascier arbejder i store synergier, der løber på kryds og tværs og fra top til tå. Derfor skal kroppen bevæges som helhed i blide stræk. Det har Fysio-flow-træningen fokus på.


Hvordan foregår træningen?
Fysio Flow holdet varer 60 min. og indeholder generel opvarmning og herefter dynamiske rolige bevægelser/stræk af de forskellige synergier og afsluttes med en let afspænding. Der vil være fokus på kropsstammen, og åndedrættet spiller også en rolle i træningen.

Næste hold:

  • 6 tirsdage kl. 17.15-18.15 i perioden d. 12.3.-23.4.19 (ingen træning i uge 16 pga. påsken)

Pris: 690,-

Booking af plads kan ske via Onlinebooking eller mail info@louisetillitz.dk og betaling via Mobile Pay på 4141 1531 (skriv ‘Hold B10’ i kommentarfeltet)

Tilmelding er nødvendig og bindende. Du er sikret din plads på holdet, når betalingen er registreret. Pengene refunderes, hvis holdet ikke oprettes pga. for få deltagere.

Fysio Flow