Fysio Flow & Kerne Træning

 

Træningen på dette hold er en kombination af Fysio Flow og kernetræning.

Fysio Flow betyder bindevævsmobilisering og er yogarelateret og udføres vha. blide stræk og rolige bevægelser kombineret med lette åndedrætsteknikker.

Kernetræning betyder med aktivering af den dybe tværgående mavemuskulatur, bækkenbunden og åndedrætsmuskulaturen. En meget effektiv måde at træne bækkenbund på og samtidig styrker hele din kropskerne, som er forudsætningen for en stærk krop.

En fantastisk kombination af to effektive og evidensbaserede træningstilgange, hvor du vha. øget bevægelighed og evnen til at af- og opspænde i din muskulatur på de rette tidspunkter, giver dig selv de bedste forudsætninger for at få en stærk og velfungerende krop.

Teknikkerne integreres i andre træningsøvelser og du kan bruge dem i hverdagens opgaver, så du får de bedste forudsætninger for at klare dem.

Du vil få tilsendt et lille spørgeskema, som skal udfyldes inden opstart. Det giver et godt kendskab til dig på forhånd, hvad du ønsker at opnå med forløbet, og dermed kan tilrettelægge forløbet, så du får mest muligt ud af det.

 

Holdet kræver ikke kendskab til ovenstående – alle kan være med.

Er også et godt fortsætterhold for dig, som har gået til efterfødsels genoptræning.

Dit barn er også velkommen, hvis du går hjemme på barsel.

 

Hold 4A:

6 onsdage kl. 10-11.15 i perioden d. 13.3.-24.4. (ingen træning i uge 16 pga. påsken)

Max. 6-8 deltagere.

Pris: 750,-

Hold 5A:

 7 torsdage kl. 16.45-18.00 i perioden d. 14.3-2.5.19 (ingen træning d. 18.3. pga. påsken

 Max. 6-8 deltagere.

Pris: 850,-

(’Danmark’ giver tilskud, hvis du har en skavank eller diagnose, der kan relateres til denne form for træning.)

Book og betalt online eller på mail info@louisetillitz.dk og indbetal beløbet på Mobile Pay 4141 1531 (skriv ’Hold 4A’, eller 5A i kommentarfeltet)

Bindende tilmelding. Beløbet returneres, hvis holdet ikke oprettes pga. for få deltagere.

 

Adresse:

LouiseTillitz.dk, Strandvejen 6, 1. sal, 5800 Nyborg (ovenpå Salon K)

Der er gratis p-pladser og busstoppested meget tæt på.

Barnevogne kan stå lige uden for bygningen i læ af større hæk.

“Jeg har trænet af flere omgange hos Louise og har altid været glad for det. Træner i øjeblikket på Fysio Flow og kerne trænings holdet og det er jeg særligt begejstret for. Med en skulder og nakke der ofte giver udfordringer, har jeg god gavn af både at blive strukket godt ud og samtidig få styrket muskulaturen. Træningen bliver tilpasset så man kan deltage uanset niveauet på dagen. Og så bliver det jo ikke ringere af, at Louise altid er godt selskab. “

Ann-Christina Jensen.