Om Os

 
 

Louise Tillitz, fysioterapeut & indehaver af LouiseTillitz.dk, 39 år.

Jeg har 14 års fysioterapeutisk erfaring indenfor genoptræningsområdet både i kommunal og privat praksis med fokus på en helhedsorienteret tilgang.

Jeg har stor erfaring med genoptræning både individuelt og på hold indenfor det ortopædkirurgiske område (frakturer og nye led), rygproblematikker, langvarige smerteproblematikker, bækkenbund og geriatri.

Jeg er tidligere håndbold- og fodboldspiller samt svømmer på forholdsvis højt niveau. Holder mig nu i form vha. styrke- og mobilitetstræning, lidt løbeture i naturen og gåture.

Jeg har en solid, varieret række af kurser og efteruddannelse og vil altid gerne lære nyt og mere.

 
Billede Mette.jpg

Mette Stelzner Salomonsen, pædagog, børneyoga - og pædagogisk mindfulness instruktør, 39 år.

Min baggrund som pædagog i en daginstitution gør, at jeg har en stor viden omkring børns udvikling og læring. Jeg er autentisk i min måde at være på og oplever at børn kan lide min nåde at undervise på.

At være sammen med børn har altid været mit hjerterum, derfor er det være noget ganske særligt at arbejde med børneyoga. Et arbejde hvor det handler om at skabe et rum for børn, hvor der er mere fokus på væren end gøren.

For mig er yogaen min måde at finde hjem og komme i balance. Jeg har dyrket yoga i årrækker, og det har åbnet mine øjne op for den ro og balance yogaen giver en, og det brænder jeg for at give videre til børn.

Jeg har en sportskarriere bag mig og har spillet håndbold og fodbold på højt plan i mange år.

 
Berit Høegh.jpg

Berit Høegh, fysioterapeut og tidl. pædagog, 49 år.

Jeg har arbejdet 10 år som fysioterapeut indenfor flere forskellige områder og har således en bred erfaring med fysioterapeutisk træning, vejledning og behandling.

Jeg har i alle årene varetaget træning/genoptræning; individuelt og på hold.
På hold har jeg f.eks varetaget genoptræning efter ny hofte eller nyt knæ, skulderoperation, knoglebrud mm. Desuden træning af ryghold og personer med langvarige smertetilstande samt neurologiske problemstillinger.

Jeg har en solid, varieret række af kurser og efteruddannelse.