TEEN YOGA

Beskrivelse af tilbuddet:

Vi arbejder med forskellige sjove og lærerige temaer. Vores unge får en bedre forståelse for dem selv, deres krop, drømme og mål igennem forskellige yoga-øvelser og lege. Samtidig opnår de bedre balance, styrke, smidighed, koordination, koncentration og bedre søvn, som alt sammen resulterer i glade teens & tweens.

På holdene vil vi også snakke om, hvordan man håndterer følelser, og hvordan man kan være sin egen bedsteven, ved at gøre gode ting for kroppen. Derudover laver vi også mange samarbejdsøvelser, som vil hjælpe dem med at blive bedre til at samarbejde, være sympatiske overfor andre, blive mere tålmodige og finde deres egne styrker og give dem selvtillid. Denne selvtillid kan åbne op for de utallige potentialer, som de måske ikke var klar over, de besad.

Fællesskabsfølelse er vigtig, og her kan de unge få lov at være præcis, som de er, uden forventninger, statussymboler og konkurrence.

Udover træning, vil det være et hyggeligt sted, hvor der plads til grin og samtaler. Et særligt fokus vil være på at tænke positivt om sig selv, ens krop og livet.

Vores tweens vil igennem yogaen få redskaber til bedre at kunne håndtere og forebygge ting som stress og angst. 

Teen Yoga forløb (lukket hold):

5 onsdage i perioden d. 24.4.-22.5.19.

  • Hold G4: 13-15 årige kl. 16.15-17.

Max. 6 deltagere pr. hold.

Pris: 550,- pr. deltager (bindende tilmelding)

Underviser:

Mette Stelzner Salomonsen, pædagog, børneyoga instruktør og mindfulness instruktør.

 

Tilmelding:

Tilmeldes via online booking på louisetillitz.dk eller mail info@louisetillitz.dk og beløbet indbetales via Mobile Pay på 4141 1531 (skriv ’Teen Yoga, holdnr., barnets navn)                       

  

Adresse:

LouiseTillitz.dk, Strandvejen 6, 1. sal, 5800 Nyborg (samme indgang som Salon K. Ring på klokken, hvis døren er låst)

                     

Mere information kan fås på info@louisetillitz.dk eller tlf/sms 4141 1531.